Vrei sa salvezi multe vieti cu bani putini? Sterilizeaza! Doneaza!

Este o realitate ca un mascul si o femela nesterilizati pot produce sute de pui pe parcursul vietii.

Este o realitate ca oricat de mult ne-am dori, nu ii putem salva pe toti, nu exista suficiente familii pentru toti cainii nascuti sau abandonati pe strazile din Romania.

Este o realitate ca indiferent cate adaposturi construim, cate eforturi financiare depunem sa acoperim costurile de salvare si pregatire pentru adoptie, indiferent cati oameni minunati se ofera sa adopte, mereu for fi caini pe strada fara implementarea campaniilor de sterilizare in masa.

Sterilizarea este singura solutie pe termen lung pentru a preveni inmultirea cainilor de pe strada.

Zonele rurale sunt cele mai afectate si numarul de caini abandonati in crestere, lipsa de informatie si educatie fiind factorii cei mai importanti care au condus la acest fenomen de abandon si inmultiere necontrolata.

Ne dorim un proiect de sterilzare in masa in zonele rurale, de a putea sustine lunar minim 100 castrari. Costul aproximativ al unei castrari este 120 lei.

Vrei sa salvezi multe vieti cu bani putini? Sterilizeaza! Doneaza!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

94

Suma:

7,306 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Vrei sa salvezi multe vieti cu bani putini? Sterilizeaza! Doneaza!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

7,306 RON

Suma:

2

Galantomi:
94 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

Dragi prieteni,  Cum animalele sunt foarte pretuite in familia noastra si ani la rand am fost partasi la suferinta multora, am decis ca anul acesta s

500 RON Target
715 RON Suma
10 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Cunosc aceasta organizație și știu câte vieți de necuvântătoare a salvat. O cunosc pe Claudia Dumitru și ii admir abnegația și determinarea

7,000 RON Target
6,591 RON Suma
84 Donatii
94.157142857143% Complete